Sojin lecitin trostruke jačine

Ako se previše fizički ili psihički iscprljujete (usled rada ili sporta), ako imate povišeni holesterol, ili probleme sa zglobovima i cirkulacijom, Soja lecitin trostruke jačine se može izboriti sa svim tim stanjima.

Lecitin doprinosi pravilnom funkcionisanju naših vitalnih procesa i održavanju zdravlja. Lecitin je prirodna supstanca, koja se uobičajeno nalazi u našem organizmu, u ćelijskoj membrani i sastavu proteina odgovornih za prenos masti. Učestvuje u funkcionisanju nervnog sistema i pomaže u održavanju normalnog nivoa.

Pošto je ovo preparat trostruje jačine, dovoljna je samo jedna kapsula koja sadrži sojino ulje, koja će namiriti sve dnevne potrebe za lecitinom, poboljšati sveukupno stanje organizma, dati Vam energiju i održavati nivo holesterola u krvnim sudovima u tečnom stanju, što će sprečiti njegovo taloženje na zidovima arterija. Pakovanje od 100 kapsula Vam je dovoljno za 100 dana korišćenja!

Za kraj pogledajte lekarsko predavanje prim mr sci dr Amalija Tarnocki o dodacima ishrani za regulaciju masnoća u krvi:

Da li Vam je ovaj tekst bio koristan? Podelite ga slobodno sa drugima, da i drugi imaju priliku pročitati nešto novo, a komentare i pitanja možete ostaviti ispod ovog teksta.