Moja iskustva sa Rhodiolom Roseom

Najnoviji tekst o energetskim tretmanima protiv
stresa, depresije i anksioznosti,
pročitajte ovde

Kao i kod 90% naše populacije, i ja sam bio pod uticajem jakog stresa sa svih strana, i što se tiče problema na poslu, a i što se tiče nekih privatnih i društvenih situacija. Na veliku većinu tih situacija nisam imao uticaja, što je taj stres samo pojačavao. Kada je stres počeo da se ispoljava na mom fizičkom i zdravstvenom nivou u vidu raznih problema, znao sam da je krajnje vreme da preduzmem nešto. Korišćenje hemijskih lekova (Ksalol, Bromazepam) nije dolazio u obzir jer su me oni činili usporenim i uspavanim, što nisam mogao da dozvolim zbog posla kojim se trenuntno bavim.

Ranije sam došao sam do saznanja da biljka Rhodiola Rosea ima sjajan uticaj na otpornost prema stresu, i razne druge koristi za organizam, tako da sam počeo sa korišćenjem. Odmah nakon prvih nedelju dana korišćenja Rhodiolina, primetio sam da je moj prag osetljivosti na stres znatno porastao i da me stvari i situacije, koje su me ranije nervirale, sada uopšte ne dotiču. Čak i kada me nešto iznervira i “izbaci iz takta”, to traje veoma kratko, tako da se u sledećih pola sata vratim “u normalu”. A nekada me je stanje stresa držalo po ceo dan nakon stresnog događaja.

Sa druge strane, osim što sam smiren i znatno manje podložan stresu, moje mentalne funkcije, pažnja, koncentracija i energija su drastično povećane, tako da u toku dana završim i do tri puta više posla nego što sam to ranije mogao. Nema pospanosti, nema apatije, nema anksioznosti, Rhodiolin je učinio da budem smireniji i da imam daleko više energije.

Svima koji su pod stresom, nemaju energije, anksiozni su, pa čak i depresivni, preporučujem Rhodiolin zato što je mene bukvalno vratio “iz mrtvih” i planiram da ga trajno uvrstim kao nešto što će čuvati moje psihičko i fizičko zdravlje.

Najnoviji tekst o energetskim tretmanima protiv
stresa, depresije i anksioznosti,
pročitajte ovde