Programiranje vode Reikijem

U poslednje vreme pojavilo se mnogo zanimljivih istraživanja na temu vode. Voda nije samo skup molekula H2O, već se njena struktura i svojstva mogu menjati u zavisnosti od energetskih i informativnih uticaja.

Naše telo se velikim delom sastoji od vode, pa time je i logična činjenica da ljudsko telo upija Životnu energiju i zadržava informacije u sebi. Svaka vodu koju pijemo unosi u naše telo informacije koje ona nosi.

Voda energizovana Reikijem sadrži isceljujući program i predstavlja jednu vrstu eliksira, i kad ga primamo, sigurni smo da svaka ćelija našeg organizma biva ispunjena programom ljubavi, zdravlja i ravnoteže. Na taj način veoma uspešno i efikasno stvaramo “novog” sebe.

Voda napunjena Reikijem se dugo ne kvari i izuzetno dugo u sebi održava u sebi ubačene Reiki informacije, naročito ako je napravljena uz aktivaciju Reiki simbola. Tada se voda ciljano i namenski programirati pomoću pozitivne afirmacije, tako da možemo programirati:

  • isceljenje zdravstvenih tegoba,
  • oslobađanju od loših navika,
  • regulisanju telesne težine,
  • regulisanju rada digestivnog trakta,
  • povećanje koncentracije i pamćenja,
  • oslobađanje od treme tokom javnih nastupa ili ispita.

Pripremanje Reiki vode možemo da izvedemo sa bilo kojim pozitivnim ciljem za harmonizaciju, smirenje, opuštanje, jačanje imuniteta, poboljšavanje zdravlja, ljubav i opšte blagostanje.

reiki voda

Bioenergetski i Reiki tretmani, olakšavanje tegoba, poboljšanje zdravstvenog stanja, uklanjanje bolova. Zakažite svoj prvi tretman:

Pozovite na 063/17-55-403, Kruševac, ili pošaljite poruku putem Kontakt formulara

Pratite me na FB preko mog FB profilaili preko FB stranice.

Napišite prvi komentar!

Ostavite svoj komentar ovde

Vaša email adresa neće biti objavljena.


*


CAPTCHA