Energija Arhanđela Gavrila

Kao što sam pisao u tekstu o Anđeoskom Reikiju, on  nam omogućava pristup suptilnim energijama arhanđela i anđela, koje nam daju mogućnost da imamo sve manje stresnih situacija, neočekivanih turbulencija ili neprijatnih preokreta u životu. Jedna od tih energija je i energija Arhanđela Gavrila.

Arhanđel Gavrilo i njegovi anđeli  nas upućuju na put Istine, pomažu nam da razumemo i ispunjavamo svoje životne ciljeve, svoj lični poziv, a najpre cilj svog postojanja na zemlji.

Oni štite naš životni plan od svega što smeta njegovom njegovom ostvarenju (od negativnog uticaja drugih ljudi, podsmevanja, osuđivanja, obeshrabrivanja, od nedostatka novca i svih drugih resursa).

Ukoliko smo opterećeni duševnim mukama, obeshrabreni, bez duhovnih i fizičkih snaga i ne vidimo smisao života, treba prizvati energije arhanđela Gavrila da nas uputi na pravi put.

Energiju arhanđela Gavrila možemo prizvati i koristiti u sledećim slučajevima:

  • Rukovodstvo i upućivanje na duhovnom putu, za otkrivanje plana i višeg cilja Vašeg života,
  • Upućivanje i otvaranje novih puteva i mogućnosti u vezi sa bilo kojim problemom, projektom ili situacijom iz bilo koje oblasti Vašeg života,
  • Oslobađanje od neodlučnosti,
  • Uspostavljanje discipline i poretka u životu, ili životima svojih bližnjih,
  • Izbor pravog puta i donošenje pravilnih odluka,
  • Podršku svih novih početaka i projekata

Ukoliko imate potrebu za podrškom i pomoći u ovakvim situacijama, priziv i tretman ovim energijama će biti od izuzetne koristi!

Za tretman energijama arhanđela Gavrila, ili drugih arhanđela, pozovite 063/17-55-403, ili pošaljite poruku na kontakt stranici.

reiki arh gavrilo

Napišite prvi komentar!

Ostavite svoj komentar ovde

Vaša email adresa neće biti objavljena.


*


CAPTCHA