Čišćenje emotivnih blokada Reikijem

Osećate li se zaglavljeno u životu? Jeste li blokirani i ne možete da se pokrenete na promene? Zarobljeni ste u “statusu quo”?

Emotivne blokade su stvorile prošla negativna iskustva, nerešena osećanja, samo-ograničavajuća uverenja. To su odbrambeni mehanizmi jer ste zbog nečega duboko povređeni. Potisnute emocije kao što su ljutnja, negodovanje i krivica su guste emocije i blokiraju našu energiju. Emocionalno telo je magnetsko i drži potisnute emocije sve dok im ne dopustimo da se “otpuste”. Ukoliko ne oslobodimo ove emocije one nas ometaju u podizanju naše vibracijske frekvencije i to sve može da rezultira fizičkim manifestacijama kao što su hroničan bol, migrene, čirevi i druge bolesti.

Kada Reiki dovede u telo struju univerzalne životne energije, blokade bivaju uklonjene, protok energije se ponovo uspostavlja, i dolazi do balansa. Kada se viša energija Reikija sretne sa nižom energijom tuge, besa ili despresije, one bivaju isceljene. Tokom tretmana se takva “otpuštanja” nagomilanih emocija doživljavaju kao uzdasi olakšanja, smeh, itd. Nakon takvih doživljaja, klijent osjeća veliku opuštenost i regeneraciju, kao da je “ponovo rođen”.

ciscenje emotivnih blokada reiki

Napišite prvi komentar!

Ostavite svoj komentar ovde

Vaša email adresa neće biti objavljena.


*


CAPTCHA